2019. június 2., vasárnap

Online vállalkozási oldal fiataloknak: Társkereső oldal

Milyen online vállalkozásoknál van a legtöbb látogató?

Ha online társkeresőt szeretnék indítani, hogyan kezdjem?

Az online vállalkozások között kétségtelenül jelentős a társkereső oldalakkal foglalkozó vállalkozások növekedése. A helyzet azonban az, hogy ezen a piacon még mindig nagyon sok szabad hely van. Például alig vannak helyi társkereső oldalak. Pedig az emberek elsősorban a saját közelükben szeretnének ismerőst keresni.
Ugyanígy a specifikus társkeresőkből is hiány van. Az olyan társkeresőkből, amelyek valamilyen hobbi alapján kötik össze az embereket. Mondjuk a könyvbarátok, a mozilátogatók, a túrázok társkeresője. De ugyanígy réspiac online vállalkozási ötlet lehet a mozgássérültek, a szabadidőben futók, vagy a motorkerékpár, kerékpár kedvelők társkeresője is.
A társkereső oldalak indításának legnagyobb problémája nem si annyira a réspiac kiválasztása, mert az a földrajzi hely meghatározásával szinte azonnal megoldható, hanem az, hogy az induló rendszernek azonnal legyen akkora adatbázisa, ami felkelti az új tagok figyelmét ée azok hajlandók ezért elfogadható nagyságú tagsági díj fejében belépni a csoportba. Márpedig a vállalkozó szempontjából ezek az online vállalkozások éppen azért érdemelnek külön figyelmet, mert tagsági díjra épülnek és így kiszámítható és állandó jövedelemre számíthat a vállalkozó.
Ezt szeretnék megoldani a különböző portálok, ahol pénzért, vagy ingyen lehet társkereső oldalt indítani. Az adatbázist készen kapod. Csakhogy egy ilyen társkereső sohasem lesz zeljes egészében a te vállalkozásod és az is jellemző, hogy az ilyen portálok alig fizetnek valamicskét a vállalkozóknak. Én inkább azt ajánlom, vedd a saját kezedbe az online vállalkozásodat és indíts mahad megfelelő társkereső oldalt.
Az mellett, hogy az ilyen online árskereső vállalkozás a te saját online vállalkozásod lesz, van még egy nagyon fontos pozitívuma ennek a megoldásnak: A társakat nem gép kapcsolja össze véletlenszerűen, hanem ember. Ez nem csak azt jelenti, hogy emberibb mércével tudod megtalálni, hogy kinek mit ajálnj, hanem azt is, hogy mivel az adatbázis nincs közvetlenül összekötve az internetes oldallal, a tagok adataimak ellopására se nincs lehetőség, nagyobb a tagok niztonsága, ami az online vállalkozás egy külön előnye is.
Persze az előnyök egyben azt is jelentik, hogy többet kell dolgozni az induláskor és a vállalkozás vezetésekor. De ez megoldható. Olvasd el a következő oldalon: https://onlinevilag.blogspot.com/p/online-vllalkoysi-0tletek-t.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...