2020. december 11., péntek

Egészséget, boldogságot é;s sikereket kívánok neked 2021/ban

 Boldog Új Évet – ajándék Neked

Mindenekelőtt sikerekben gazdag és eredményes 2021-es évet kívánok. Legyél boldogabb és eredményesebb mint bármelyik korábbi évben az életedben. Legyen ez a Te éved. És kívánok egészséget, boldogságot és sikert mindenkinek, aki a szívedhez közel áll.

Sikerekben gazdag és boldog 2021-es Új Évet kívánok


Szeretnélek megajándékozni. Több témával foglalkozom. Az egyik az internetes gazdaság. A jövő gazdaságának nevezik, joggal. Online vállalkozási ötleteket kutatok fel és dolgozok ki. Ezek a vállalkozások pénz nélkül indíthatóak, nincs kockázatuk, bárhonnan dolgozhatsz a világon és az egész világ a piacod, Mert a világ határtalan.

Nagyon sok fajta online vállalkozás létezik. Sokkal több lehetőséget rejt magában ez, mint az emberek gondolják. Én a következő online vállalkozási ötletek csoportjaival foglalkozom:

1.    Online vállalkozási ötletek túl fiataloknak – azok számára, akik még a helyi törvények szerint nem indíthatnak vállalkozást.

2.    Online vállalkozási ötletek idősebbeknek – azt szokták mondani, hogy a fiatalok már az Internet tudással születnek, az időseknek meg ez nehezen megy. De vannak olyan online vállalkozások is, ahol az idősebb generáció tudása, tapasztalata előnyt jelent.

3.    Online vállalkozási ötletek nőknek – Az online vállalkozásokra az a jellemző, hogy férfiak, nők, fiatalok, idősek egyaránt foglalkozhatnak vele. De vannak olyan vállalkozások, amelyek a nők lelkülete, nőiessége, anyai ösztöneik miatt sokkal közelebb állnak a szebbik nemhez, mint a férfiakhoz.

4.    Passzív jövedelmet hozó online vállalkozási ötletek – Amióta vállalkozás van a világon, az emberek arra vágynak, hogy passzív jövedelmet szerezzenek maguknak. Évszázadokon át a nagyon gazdagokon kívül ez csak az íróknak sikerült. De sohasem volt könnyebb és olcsóbb könyvet kiadni, mint manapság: Szinte ingyen megteheted. De nem csak írással tudsz passzív jövedelmet biztosítani magadnak az online vállalkozási ötletek világában!

5.    Digitális termékekre épülő online vállalkozási ötletek – A digitális termékek nagy előnye, hogy nincs szükséged raktárkészletre, nincs szállítási költség és egyes termékek mind keresettebbek a világban. Nem csoda, hogy egyre többen szeretnének online vállalkozást építeni digitális termékek értékesítésére.

6.    Niche, réspiac online vállalkozási ötletek – Amióta gazdasági élet van, a konkurencia mindig is megnehezítette a vállalkozók életét. Az online vállalkozások esetében ez még inkább így van. Ezért is keresik olyan sokan az olyan, kisebb, de azért jelentős, fizetőképes célpiac felé irányuló niche, réspiac online vállalkozási ötleteket. Az ilyen online vállalkozások számára kisebb ugyan a célpiac, de ha jó online vállalkozási ötletet találsz, a konkurencia is sokkal kisebb lesz. Vannak olyan niche, réspiac online vállalkozási ötletek, amelyeknek nincs is konkurenciájuk.

7.    Startup online vállalkozási ötletek – Nagyon sok fiatal tehetség startup online vállalkozási ötlet megvalósításával vált gazdaggá és ismerté. Ezekre az online vállalkozási ötletekre jellemző, hogy kicsiben lehet kezdeni, de magukban hordozzák a nagyvállalatok, világcégek lehetőségeit. Az igazsághoz tartozik az is, hogy tíz ígéretes startup online vállalkozási ötlet alapján indított vállalkozás közül 9 elbukik. Ugyanis ezekhez a vállalkozásokhoz a munka során rendszerint aránylag sok pénz és hosszú kitartó munka kell. De ez nem vonatkozik valamennyi startup online vállalkozásra. Vannak olyan startup online vállalkozási ötletek is, amelyek pénz és kockázat nélkül indíthatóak.

8.    User generated content tipusú online vállalkozási ötletek - Ezek az olyan online vállalkozási ötletek, amelyeknél a tartalmakat maguk a felhasználók, a blog, honlap, portál vagy rendszer látogatói gyártják. Ilyen például a Facebook, Linkedin, Instagram, Pinterest, Google, Youtube... De ilyen nagyon sok egyszerű kis, online vállalkozási ötleten alapuló vállalkozás is. Sokkal több ilyen vállalkozás van mint gondolnád. Elsősorban olyanoknak ajánlhatóak, akik olyan nyelvterületen szeretnének dolgozni, amit nem ismernek tökéletesen, akiknek kevesebb az idejük, de olyan online vállalkozási ötletet keresnek, amellyel akár világcéget is létre lehetne hozni. Csak megjegyzem, hogy a világban éppen az user generated content tipusú online vállalkozási ötletek a legsikeresebbek.

Az Internetre az emberek nagy többsége azért megy fel, hogy internetes pénzkereseti ötlet után kutasson. Éppen ezért ez a második legtöbb embert foglalkoztató örökzöld téma az Internet világában, de általánosságban is. Olyan téma, ami évtizedekkel ezelőtt is már foglalkoztatta az embereket és szinte biztos, hogy még hosszú évtizedeken át sokak által felkeresett téma lesz. Éppen ezért van annyi online vállalkozási ötletet ismertető oldal az interneten.

Sajnos ezek 96 százaléka azt tanácsolja, hogy azt csináld, amit maga a tanácsoló sem csinálna: legyél szabadúszó, írj szövegeket, csak úgy általánosságban, nyiss blogot és élj meg a hirdetésekből, legyél fordító, készíts videót, add el más termékét (affiliate), kattints hirdetésekre...

Persze ezekből is lehet jövedelmed. Kevés jövedelmed hosszadalmas munkával. (Az affiliate programoknál több kivétel is akad, de meg kell találnod azokat cégeket és a megtalált cégek azon termékeit, amivel sikeres lehetsz, ehhez pedig nem csak tapasztalat és tudás, hanem szerencse is kell!) És persze arra is gondolnod kell, hogy ezekből már régen túltelített a piac. Szóval ezt ne csináld. Vagy legalább is ne a javasolt formában csináld. Szerencsére vannak olyan online vállalkozási ötletek is, amelyek egészen más jellegűek. Persze, dolgozni ezeknél is kell, de a munka tervezhető, elvégezhető, nem nehéz és a várható jövedelem is jelentősebb.

Én olyan online vállalkozási ötletekkel foglalkozom, amelyek eltérnek a sokak által javasolt vállalkozási ötletektől. Egyszerűek, könnyen megvalósíthatóak és csak tőled függ, hogy milyen eredményt adnak, mennyit keresel és hogyan fejlődik az online vállalkozásod.

Mint mondtam, meg szeretnélek ajándékozni. Lehet, hogy már számtalan online vállalkozási lehetőséget jegyeztél fel, sok olyan oldalt, blogot olvastál, amely online vállalkozási ötleteket ajánl. Én mégis azt ajánlom, mielőtt döntenél (vagy ha már döntöttél, kiválasztottad magadnak a szerinted megfelelő online vállalkozási formát, talán már el is kezdted a vállalkozásodat), olvasd el ezt a cikket.

Az ajándékod az általam felsorolt vállalkozási ötletek közül egy olyan lista lehet, amely eltér a szokásos online vállalkozási ötletektől. Csak annyit kell tenned, hogy küldj egy e-mailt, amiben megírod, hogy hogyan szólíthatlak, a felsorolt lista közül melyik érdekel és megadod azt az e-mail címet, amelyre az ajándékodat, a  kiválasztott online vállalkozási ötletek tipusának listáját kéred a rövid információval. Erre a címre a jövőben is megkapod a kiválasztott lista csoportjába tartozó új online vállalkozási ötleteket, illetve az azokkal kapcsolatos információkat. (Ne ijedj meg, nem árasztalak el levelekkel, arra nekem nincs időm, de küldők hetente, kéthetente egy-egy hasznos információt).

Válasszál online vállalkozási ötletek listáját

Nem kell semmi mást tenned, csak választanod a következő listából:

1.    Online vállalkozási ötletek túl fiataloknak

2.    Online vállalkozási ötletek idősebbeknek

3.    Online vállalkozási ötletek nőknek

4.    Passzíc jövedelmet hozó online vállalkozási ötletek

5.    Digitális termékekre épülő online vállalkozási ötletek

6.    Niche, réspiac online vállalkozási ötletek

7.    Startup online vállalkozási ötletek

8.    User generated content tipusú online vállalkozási ötletek

Azután küldj egy e-mail a következő címre: miksa.beer@gmail.com. Ebben írd meg, hogy hogyan szólíthatlak, milyen e-mail címre küldjem a kiválasztott listát, az online vállalkozási ötletek melyik listáját választottad a javasoltak közül és hogy milyen nyelven szeretnéd megkapni az ajándékodat. (A fordításhoz, amennyiben nem beszélem a kért nyelvet, Goggle fordítót használok).

Köszöntsd ismerőseidet, barátaidat ennek az információnak a továbbadásával.

Üdvözlettel Beer Miksa. És még egyszer szeretnék Neked és mindazoknak, akik a szívedhez közel állnak, nagyon boldog Új Évet kívánni.

Küld tovább és legyél sikeres


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...