2019. május 29., szerda

Online vállalkozási ötlet: Poszt értékesítő portál

Online vállalkozási ötlet: Tartalomszolgáltatás

Nagy piac ma még nagyon kevés szervezett résztvevővel. Kezdjed el megszervezni a piacot.


Icu, 19: Minden nap azzal töltök egy-két órát, hogy blogokat olvasok. Megállapítottam néhány dolgot: Egyre több a blog. Egyre kevesebb a blogok mondanivalója. A legtöbb ember indít egy blogot, mert azt mondták neki, hogy az jó. Azután nem tud mit írni, de van egy kényszere, hogy minden nap írjon valamit, mert azt mondták neki, úgy kell tenni. Azután megjelenik egy kép egy pasival, ahogy három tyúktojást tart a kezében és az aláírás, hogy "A tyúkjaim mai termése". Ennél többször fordul elő, hogy valaki leírja, hogy felébredt, felöltözött és elment dolgozni, de nem volt kedve elmenni sehova. Nagy eset. Annyi embernek nincs kedve elmenni sehova, de elmegy, mert el kell menni. Nem hiszem, hogy erről kellene blogot írni. Nekem nagyon sok ötletem van. Nagyon sok jó témát tudnék megírni mások blogjába is. De honnan lesz ebből pénzem. Indítsak blogot, ahol a saját írásaimat árulom? Ki fog fizetni? Az emberek ingyenes információkért járnak az internetre, nem ezért hogy fizessenek!
VÁLASZ: Indíts egy blogot, amelyben hirdeted a saját posztjaidat, azt, hogy megrendelésre pénzért mások blogjába írsz posztot. És hirdeted mások  eladó posztjait is. Részletesebben olvasd el itt:
https://onlinevilag.blogspot.com/p/online-vallalkozasi-otletek-noknek.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...