2020. július 16., csütörtök

Ötletadó online vállalkozáshoz

Internet vállalkozási ötletet keresőknek

Sokan sokszor elmentek már a vállalkozásuk ötlete mellett

A munkamegosztás és a gépek forradalma óta nem volt olyan jelentős gazdasági, fejlődési potenciált biztosító jelenség, mint az internet. Online vállalkozások egész sorát lehet elkezdeni. Szinte naponta jelentkeznek újabb és újabb vállalkozások. Mégis sokan tétlenül várakoznak a "nagy internetes online vállalkozási ötletre" várva.
Sokan egész életüket vállalkozási ötletek gyűjtésében élik le. Nagy ötletre, vagy passzív jövedelmet biztosító ötletre várnak. Naponta órákon át internetes oldalakat olvasgatnak. Sokan sokszor elmentek már a reális vállalkozási ötletük mellett, amely az interneten online munkával, pénz befektetése és kockázat nélkül biztosíthatta volna a jövőjüket. Te ne legyél köztük!
Sok és sokféle internetes vállalkozás van, de azok mégis csoportsíthatóak. Többféle csoportosítást láttam már, de én, figyelembe véve a vállalkozási ötleteket kereső embercsoportok céljait és vágyait, a következő öt csoportot emelném ki:

  1. Online vállalkozási ötletek túl fiataloknak
  2. Online vállalkozási ötletek idősebbeknek
  3. Online vállalkozási ötletek nőknek
  4. Niche - réspiac online vállalkozási ötletek
  5. Startup online vállalkozási ötletek

Kéred az online internetes vállalkozási ötletek listáját?

Van egy lista, amely bemutatja, hogy melyik internetes online vállalkozási ötletek számíthatnak jelenleg a legnagyobb sikerre, a legjobb eredményre. Mind az öt listán közel száz online internetes vállalkozási ötlet szerepel. Természetesen van olyan ötlet, amely töb listán is helyet kapott. Ezt az online internetes vállalkozási ötlet jellege is igazolja. Mégis, a legtöbbször a megvalósításában van eltérés, de ez már egy másik téma.
Most annyi a feladatod, hogy kérd ezt az ingyenes listát. Mindehhez csak egy e-mailt kell küldened a címemre (miksa.beer@gmail.com) és az e-mailben megírni három egyszerű dolgot:

  • Hogyan szólíthatlak
  • Melyik e-mailre küldjem az ingyenes online vállalkozási ötletek listáját (a te e-mailed)
  • Melyik listát kéred (természetesen több listát is kérhetsz!)


Ha az online internetes vállalkozási ötletekkel kapcsolatban más is érdekel

Ha még nem tudsz dönteni, szeretnél több információt, javaslom, nézd meg a következő oldalakat:
  1. Online vállalkozási ötletek túl fiataloknak - ezzel kapcsolatban több információt kaphatsz az Online vállalkozási ötletek túl fiataloknak című oldalon. Kattints a "Vállalkozási ötletek  fiataloknak" szövegre.
  2. Online vállalkozási ötletek idősebbeknek - Az idősebb, de még a középkorú generáció tagjai is sokszor idegenkednek az internet használatától, mondván, hogy a fiatalok azt sokkal jobban tudják mint ők. Valóban a rutinmegoldásokat a fiatal generáció tagjai hamar és könnyebben megtanulják mint az idősebbek. De ennek oka éppen az idősebb generáció idegenkedésében rejlik. Arról nem is beszélve, hogy vannak olyan internetes online vállalkozási ötletek, amelyeknél az idősebb generáció megfontoltsága, gondolkodásmódja és tapasztalata sokat segíthet a munkában. Ha érdekelnek ezek az internetes online vállalkozási ötletek, klikkelj a "Vállalkozási ötletek idősebbeknek" szövegre.
  3. Online vállalkozási ötletek nőknek - Azt szokták mondani, hogy nincs külön női és külön férfi munka. De azért vannak olyan munkafeladatok, amelyeket a férfiak könnyebben el tudnak végezni, vagy olyan munkák, amelyek a nők mozgékonysága, és ügyessége miatt a nők számára könnyebb és amelyeket, akár otthonról is  el tudnak végezni. Az internetes online munkák többsége ilyen. Részletesebben olvashatsz erről a nőknek megfelelő internetes online vállalkozási ötletek oldalán. Kattints IDE!
  4. Niche - réspiac online vállalkozási ötletek -A réspiac kifejezést sokan csodaszónak tartják. Hogy pontosítsak: Arról van szó, hogy "aki mindenkihez beszél, senkihez sem beszél". Sokan olyan vállalkozási ötletet keresnek, amivel mindenki a potenciális kliensük lehet. Pedig sokkal hatásosabb, ha egy kisebb embercsoportra fókuszálnak. Persze nem szabad átesni a ló másik felére sem: A réspiacit felölelő célcsoportnak elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy elegendő klienst tudjon biztosítani az internetes online vállalkozási ötleted számára. A niche, réspiac vállalkozási ötletekről többet megtudhatsz ha a NICHE szóra kattintasz.
  5. Startup online vállalkozási ötletek - Az internetes online vállalkozási ötletek másik ilyen "csodaszava" a STARTUP. Egyszerűen olyan vállalkozásokat takar, amelyeket kicsiben lehet elkezdeni, de magukban rejtik a növekedés lehetőségét és akár világszintű vállalattá is kinőhetik magukat. Nem árulok el nagy titkok, amikor azt mondom, hogy az internetes online vállalkozások szinte mindegyike "startuposítható". Hogy hogyan lehet egy egyszerű vállalkozást start up formájában felépíteni, arról többet megtudhatsz a STARTUP oldalon. Kattints IDE!.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...