2019. május 6., hétfő

Online vállalkozási ötlet idősebbeknek

Online akarok ajándékot venni! Mit vegyek az Interneten?

Inkább készíts magad anyagot, áruld online és indíts online vállalkozást!

Mária: Az iskolában a legjobb barátnők voltunk. Ő egyetemre ment és most gazdag. Nekem egy percre se szabad elfelejtenem, hogy minden garast be kell osztanom, hogy minden szükségeset megvehessek a három gyereknek. Egyedül nevelem őket.
A barátnőm most babát vár. Mit vehetek neki, amit meg tudok venni, neki pedig hasznos lesz, hogy ne csak illendőségből örüljön neki? Ha lehet, szeretnék online vásárolni, mert az most modern... Tehát mit vehetek online?
Gábor: Már lassan a 70 felé közeledek, de még mindig szeretek barkácsolni. Abból pedig nemigen lehetpénzt csinálni, pedig jól jönne a kevés nyugdíjka mellett. A gyerekektől kaptam egy számítógépet jó nagy monitorral, hogy lássam. Azért vették, hogy én olcsón beszélhessek velük, mert ők aránylag messze élnek. Hallottam, hogy a számítógéppel lehet valami online üzletet is indítani. Van valami ötlete?
Mihály: Pedagógus vagyok és jó volna kiegészíteni a jövedelmememt- Órákat tartok, gyerekeket korrepetálok, de ez nem biztosít állandó bevételt. Van lehetőség valami online munkára. Olyanra gondolok, ahol a korrepetáláshozhasonlóan közvetlenül a felhasználó (például a diák vagy a szülő, a vásárló) fizet. Nem akarok reklámokkal foglalkozni, vállalatokat meggyőzni arról, hogy érdemes a blogomon hirdetni meg egyebek...
VÁLASZ: Számtalan ilyen lehetőség van. Az Online vállalkozási ötletek idősebbeknek című oldalon éppen egy ilyen ötlet került bemutatásra. Ez az ötlet a babaváróknak készített informatív anyagról szól. De ez az ötlet alapján sok más ötlet is megvalósítható hasonlóan.
Persze az ötlet nem elég. Az ötlet arra lehet elég, hogyí el kezdj gondolkodni egy ilyen vállalkozás megvalósításán. Ahhoz, hogy ebből valódi sikeres vállalkozás legyen, további ismeretekre van szükség. És természetesen a te munkádra és a kitartásodra. Mert kitartás és munka nélkül egyetlen vállalkozás sem létezhet. Ha érdekel, hogy hol és hogyan szerezheted meg INGYEN  a további információkat, írj egy levelet a következő címre:
miksa.beer@gmail.com.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...