2021. május 7., péntek

Segítek felépíteni az online vállalkozásodat

Klasszikus társkereső rendszer az interneten

Célcsoport: Erről az online vállalkozási ötletről már többször írtam. Meglepő, hogy tudtommal még senki sem kezdte el, pedig ez egyike azoknak az online vállalkozási ötleteknek, amelyík a legegyszerűbbek közé tartoznak: Még csak blog, vagy honlap sem kell hozzá. Persze akár bloggal, vagy honlappal is felépíthető. Az online vállalkozási ötlet másik nagy előnye, hogy teljesen eltérő célcsoportok tagjai számára is alkalmazható. A célcsoport lehet a szinglik, a magányosak, a frissen elváltak, a kapcsolatban élők, a férfiak, a nők, az idősebbek, a fiatalok, a kerékpározást kedvelők, a motorosok, a kempingezők, az autósok, az egyetemisták, az orvosok… Minden olyan csoport, amelynek tagjai társat keresnek. Minden esetre ajánlatos jól körülhatárolni és meghatározni a célcsoportot.

Probléma: Az interneten található társkereső oldalak nagyon kevés kivétellel automatikus rendszerek. Ezeknél a tagok adattára és a rendszer szoros kapcsolatban van. Ez azt jelenti, hogy ha egy hacker feltöri a rendszert, az a tagok adatait is megszerzi. A klasszikus társkereső rendszer elvére épített online vállalkozásnál a társkereső tagjainak adattára és a rendszer között semmilyen internetes kapcsolat se nincs, így a tagok adatai teljes biztonságban vannak. A ma divatos társkereső rendszerek felépítése bonyolult, elkészítése komolyabb programozói tudást igényel. A klasszikus társkereső rendszer elvére épített online társkereső rendszer indítására és működtetésére semmilyen számítógépes tudásra se nincs szükség: Ha tudsz szöveget írni, e-mailt küldeni, interneten olvasgatni, ezt a rendszert fel tudod építeni és üzemeltetni tudod.

Buying persons: A rendszer tulajdonosának a bevétele a tagok tagsági díjából ered. Ezért a rendszer folyamatos bevételt tud generálni.

Megvalósítás: Kezd el hirdetni a rendszeredet mindenhol, ahol csak lehet. Készítsd el a tagok számára az utasítást és ezt építsd be a hirdetésekbe. Közben nyiss egy excel táblázatot és ebbe írj be minden új tagot aki jelentkezett és elküldte a tagsági díjat és az adatait. Minden új tagnak azonnal, majd ezt követően meghatározott időközönként küld el egy-egy, a tag igényei szerint megfelelő potenciális tars e-mail-jét.

Mivel bővítheted az ötletet: Az e-mailekben megjelentethetsz kreatív ötletekként, bemutatóként vagy ismertetőként megírt hirdetést.

Mire válthatsz: Bármilyen online vállalkozási ötletre, ahol fontos hogy felépített adattárad legyen. Minden olyan ötletre, amelynél fontos a hírlevél. 

A számítás szerint a magyarok körében a Kárpát medencében és a világban mintegy 100-120 ilyen társkereső rendszer tud dolgozni. Én is tervezek egy ilyen rendszert indítani. Egyedül piacra lépni sokkal nehezebb, mint közösen. Ezért keresek 10-20 olyan vállalkozó kedvű, online vállalkozási ötlet iránt érdeklődő embert, aki hajlandó volna egy ilyen online vállalkozásba belevágni. A vállalkozáshoz nincs szükség pénzre és ennek az online vállalkozásnak kockázta se nincs. Szeretnék nekik ingyen segíteni felépíteni a rendszerüket. Te érdekelt vagy? Ha igen, kérlek írj az e-mail címemre: miksa.beer@gmail.com. A tárgy mezőbe írd be: klasszikus társkereső elvén működő online vállalkozás.  Ajánlom, hogy mielőbb jelentkezz, mert én is szeretnék minél előbb pénzt keresni a rendszeremmel. 

Online vállalkozási ötletek


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...