2020. január 2., csütörtök

Regényíró iskola

Hogyan írjunk regényt könnyen és gyorsan?

Az egyik legegyszerűbb online pénzkereseti lehetőség a könyvkiadás, vagy internetes újságírás. Az Internet lehetővé tette, hogy az "egyszerű" emberek is megjelentessék munkájukat és ezzel pénzt keressenek. A legtöbben regényírásra gondolnak, amikor ez a téma szóba kerül, de annyi más írás megjelentetésére van lehetőség. Írhatunk mesét, elbeszélést, termék értékelést, emlékíratot, bemutató szövegeket...
Persze tudom, hogy az írás nem könnyű mesterség. De tanulható. Ebben a tanulásban igyekszik majd segíteni ez a könyv is.
Hogyan írj regényt könnyen, akár 30 nap alatt? A regényírás pénzt és társadalmi elismerést hozhat. De a regényírást egyetlen iskolában sem tanítják. Fizetnél 3000 forintot (10 USD vagy 10 EUR), azért, hogy megtanuld? Készül a „Hogyan írjunk regényt könnyen és gyorsan?” e-book. Nem csak elméleti tudást ad, hanem a gyakorlatban is megmutatja, hogyan írj és adj ki, majd add el a regényedet. Ahogy olvasod a könyvet, nyomon követheted egy könyv születését. Ingyenes információ: miksa,beer@gmail.com. 

A könyv azoknak szeretne segíteni, akik könyvet szeretnének írni, kiadni és ezzel pénzt keresni. De közben kitér azokra az információkra, ismeretekre, amelyek az írás, könyvírás, könyvkiadás és könyveladás területén dolgozónak segíthetnek a munkájukban. Az alábbi részlet a számítógép fejlődésének egyik szakaszával foglalkozik. Egy billentyűzettel, amely valamikor nélkülözhetetlen volt az írásban. Mint ittfelejtett emlék, ma is ott van minden billentyűzeten. Sokan soha nem használták. Igaz, ma már megfogyatkozott a létjogosultsága, de van egy feladata, amely ma is sokat segíthet az utazó, irogató embereknek. Az említett részlet a készülő könyvből:
"Kezdetben a kompjuterek is csak az angol betűkészletet használták qwerty vagy qwertz bilenytűzettel, azzal hogy ha egy specifikus gombot tartottunk nyomva (Alt) és közben beütöttünk egy számot, akkor a specifikus gomb felengedése után az ASCII álományából beütött egy nyelvspecifikus betűt. Próbáld ki: Tartsd nyomva az Alt gombot a gépeden és üsd be a 144-es számot a számbillentyűzeten, majd enged fel az Altot. Az É betű jelenik meg. Ugyanígy meg volt adva minden nyelv minden specifikus betűjének az ASCII kódja. Ma még a billentyűzeten megtalálható az Alt gomb, mivel ezzel nem csak betűket, hanem nagyon sok más jelet lehet beütni. Ha például idegen országban betértem egy internet kávézóba és éppen levelet akartam írni haza, sohasem okozott gondot a @ jel, mivel ez minden gépen a világon az Alt+64 kombináció, éppen azért, hogy ott is tudjonak az emberek e-mailt írni, ahol a jel nincs a billentyűzeten (tartsd nyomva az Alt billentyűt és üsd be a 64-es számot a számbillentyűzeten, majd engedd fel az Alt-ot)".

A részleteket olvasd el itt: Hogyan írjunk regényt könnyen és gyorsan?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...