2020. február 11., kedd

Regényírás, könyvkiadás

A sikeres regény megírásához kell egy jó regénymese

A legtöbb ember, amikor elhatározza, hogy regényt ír, önéletrajzi regényt szeretne írni. Ez a legnehezebb. A sikeres regényhez arra van szükség, hogy a regény cselekménye peregjen, a regény története ott váltson dinamikát, ahol kell és a főhős akkor bukjon el, amikor arra a regényben szükség van. A tényleges valóság az önéletrajzi regényben az írót mindig visszarántja a megtörtént cselekmények világába. Ha ettől nem tud megszabadulni, nem lesz sikeres a regénye.
Ezért ajálnják a kezdő regényíróknak, hogy találjonak inkább egy megfelelő regénymesét és azt írják meg. Persze jó regénymesét nem könnyú találni.Az Írj regényt könnyen és gyorsan című könyvből megtanulható, hogy hogyan találj új regénymesét. (Egyébként a világirodalom a bizonyítéka, hogy egy-egy jó regénymesét sokszor meg lehet írni sok-sok sikeres könyvben. Gondolj csak a boldogtalan szerelmesek történetére.) Ha nincs időd kivárni, amig a kezedbe kerül a könyv, böngészd át a REGÉNYMESE oldalon található ajánlatokat. Minden nap egy új regénymese jelenik meg. Egyik talán majd a te regényednek is megfelel. Kattints a regénymese szóra. Az Írj regényt könnyen és gyorsan című könyvről ingyenes információt itt kaphatsz: miksa.beer@gmail.com.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...