2020. február 7., péntek

Startupot keresel?


Startuposítsunk!


Nagyon sokan, akik azon gondolkodnak, hogy valamilyen Internet vállalkozásba kezdenek, a nagy ötletet keresik. A legtöbben startup ötletekről álmodoznak. De milyen is az a startup ötlet.
Részletes információt a STARTUP oldalon olvashatsz: Klikkel a "startup" szóra.

Nem járunk messze az igazságtól, amikor azt mondjuk, a startup divatszó. A politika, a pénzelő politika tette azzá. Mindenki startupokkal akar büszkélkedni. Gomba mód szaporodnak a magukat startupoknak nevezett vállalkozások. Az igazság azonban az, hogy sokkal több startupnak nevezett vállalkozás bukik meg csendben, mint amennyi tényleges világsikert ér el.
Mégis, hogyan találhatunk startup ötletet? A kérdésre a STARTUP oldalon közölt cíkk ad választ. Ha el akarod olvasni a cikket, kattints a STARTUP szóra.
Startup vállalkozás szinte bármi leet, ha rendelkezik a gyors fejlődés potenciáljával. Jü ha az a lehetőség is benne van, hogy a világpiacon is megjelenhet, Mit kell tennünk, ha találtunk egy ilyen, startupnak megfelelő vállalkozási ötletet. Nézd meg a STARTUP oldalon. Kattints ide: STARTUP.
Végezetül, úgy érzem, nem volnák becsületes az olvasóval szemben, ha nem mutatnák be legalább néhány startup ötletnek megfelelő internetes vállalkozási ötletet. Az ötleteket a STARTUP oldalon olvashatod el:.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...