2020. február 19., szerda

Segíts másoknak, az Internet is megsegít

Internetes munka pénz nélküli fiataloknak

Internetes munka ötlet, amely érthetőbbé teszi az internetes munka ötleteket

Azoknak akik rendszeresen internetes munka ötleteit keresik az interneten, már biztosan feltünt, hogy a legtöbb internetes munka ötletét javasló blog, vagy honlap az elsők között azt javasolja, hogy indíts blogot. Van amelyik azt is elmondja, hogy ha jó a blogod és sok a látogatód, nagyon jó hirdetési lehetőségeket kapsz. Egy-egy hirdetés heti-havi megjelentetése 30.000-100.000 forintot is hozhat, ami azt jelenti, hogy ha a blogodban megjelenik 10-15 hirdetés, máris biztosít egy nagyon jó havi fizetést. Ennyi hirdetés megjelentetése  egy legalább 10 oldalas blogban, ahol közel 100 cikk van, egyáltalán nem sok.
Csakhogy a jó hirdetési ajánlatokhoz aránylag sok látogatóra van szükség. Senki nem akar fizetni azért, hogy egy napi 10-15 látogatót vonzú blogban hirdessen. Márpedig mindenki lent kezdi. A blogok langrétráján nehéz előbbre jutni. Nagy a konkurencia, ezért jó témaválasztás szükséges. Ez mellett jó írások is, hogy az olvasottság növekedjen. Vannak, akik "olvasottságnövelő csodaszereket" javasolnak. Csakhogy ilyen csodaszerek nincsenek. A munka az egyetlen csodaszer.
Csakhogy nem a munka mennyisége a döntő, hanem a munka minősége. És ez ad lehetőséget arra, hogy növeld a lblogod látogatottságát úgy, hogy közben másokat segítesz abban, hogy sikeresek legyenek. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...