2020. február 17., hétfő

Sikeres internetes munka

Szervezz vezető csapatot internetes munkához

Ha pénzt akarsz keresni internetes munkával, segítened kell másoknak

Azok, akik internetes munkával szeretnének foglalkozni, idejük jelentős részét azzal töltik, hogy az internetet böngészve olyan internetes munka ötleteket keresnek, amivel szivessen foglalkoznának és amit csinálni tudnak. Ezek az emberek tábora mind nagyobb, ami érthető, hisz egyetlen másik munkatipus sem tud olyan kedvező feltételeket biztosítani az embereknek, mint az internetes munka:

  • Az internetes munka pénz nélkül indítható és vezethető
  • Az internetes munkának nincs kockázata
  • Bárhonnan dolgozhatsz
  • Nincs munkaidő


Az ilyen felsorolásnál sokan ide teszik azt is, hogy az internetes munkával megszerzett keresetnek nincs felső határa, ami többnyire nem igaz: Az internetes munka eredménye is többnyirer attól függ, hogy milyen eredményesen tudsz dolgozni és hogy mennyit tudsz dolgozni.

Internetes munkát sokan kinálnak. Vannak, akik elindítanak egy blogot internetes munka, vagy vállalkozási ötlet témával, javasolnak néhány vállalkozási tipust és abban bíznak, hogy ezzel már segítettek az embereknek. (Pedig a puszta javaslatok helyett inkább arról kellene beszélni, hogy egy-egy javasolt internetes munka ötletből hogyan lesz valóságos pénzt termelő vállalkozás.) A legtöbbször javasolt vállalkozások: Indíts blogot, legyél szabadúszó, legyél fordító, affiliate programok, klikkelj hirdetésekre...

Én inkább azt javaslom, ha sikeres akarsz lenni, inkább arra törekedjm hogy segítesz másoknak, hogy internetes munkával pénzt keressenek. Szervezz jó csapatot. Hogy hogyan? Egyszerűen. Az ötletet itt nem azért nem írom le, mert valami hétpecsétes titok. Pusztán arról van szó, hogy a leírás túl sok helyet követelne (annak ellene, annak ellenére, hogy a megvalúsítása egyszerű, ingyenes és könnyű. Túl sok időre se nincs szükség hozzá. Modjuk napi 15-30 percre. Ennyi időt egyébként is eltöltesz naponta az interneten. Tedd ezt továbbra is, de úgy, hogy abból hasznod legyen. Nem csak a munkafolyamathoz nem kell semmennyi pénz, hanem az információkat is megkapod díjtalanul. Csak küldj egy e-mailt a mövetkező címre: miksa.beer@gmail.com. A tárgy mezőbe írd be: ingyenes információ az internetes munka vezető csapatáról.

Egyedül nem megy. Rád is szükség van.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...