2020. február 16., vasárnap

Angol tudás nélkül sikeres internetes munka az angol piacon


Nem tudsz angolul, de az angol piacon akarsz dolgozni?

Az internetes munka piaca döntő lehet

Sok vállalkozó gondolkozik azon, hogy az angol nyelvű piacon indít internetes vállalkozást. Az internetes munka jellege olyan, hogy a magyar piacon is pénz nélkül indítható, nem kell hozzá sem termelési helyiség, sem valami különleges felszerelés, de még dolgozókat sem kell foglalkoztatni. A másik fontos tényező, hogy az internetes munkának alig van kockázata. Veszteni legfeljebb a befektetett szabad idődet és munkádat veszítheted el.
Ennek ellenére azok a vállalkozók, akik internetes munka lehetőségén gondolkodnak, mégis szeretnének a jobb előfeltételeket biztosító angol piacon megjelenni. Tény ugyanis, hogy az amerikai piac több mint harmincszor akkora, mint a magyar piac. Ha a teljes angol nyelvű piacot vesszük figyelembe, az legalább 50-szer nagyobb a magyar piacnál.
Internetes munka esetében, különösen ha az internetes munka a digitalis termékek eladására irányul, akkor ez a tényező külön jelentőségű. De azok többsége, akik internetes munkával szeretnének foglalkozni, sajnos nem tudnak annyira angolul, hogy bármilyen vállalkozási ötlet megvalósításába belevágjonak. Van azonban egy olyan lehetőség, amellyel ezek a vállalkozók is megfelelő internetes munkát találnak. Ez az internetes munka pedig a digitalis termékek árusítása. De ehhez megfelelő digitalis terméket kell találniuk, ugyanis nem tökéletes angol tudással lehetetlen önnállóan jó digitalis terméket létrehozni. A digitalis termékek fordítása magyarról angolra pedig jelentős összegbe kerül. A jó fordítók akár 10 dollárt is elkérnek egy-egy A4-es oldal lefordításáért (1800 karakterhely, 30 sor, vagy megközelítőleg 300-350 szó.)
Ha még túl fiatal vagy, de szeretnél ezzel a módszerrel internetes munkát indítani és digitalis terméket árusítani, klikkelj az Internetes munka túl fiataloknak kifejezésre és az oldalon olvasd el az online internetes munka ötletének leírását. Egyetlen napot gondolkozz a kivitelezésen, azután kezd el az internetes munkát, építsd fel a vállalkozásodat úgy, hogy még vállalkozást se kelljen alapítanod.
Ha az idősebb generációhpz tartozol, az sem okoz gondot. Klikkelj az Internetes munka idősebbeknek jifejezésre. Az interneten számtalan olyan ingyenesen felhasználható, angol nyelvű digitalis terméket találsz, amely elsősorban az idősebb generációt érdeklő témával foglalkozik. Választjál néhány digitalis terméket ezek közül, azután indíts internetes vállalkozást ezek a termékek értékesítésére. Az interneten ingyenesen felhasználható digitalis termékeket is találsz. Én ezeket ajánlom.
Az internetes munkákkal foglalkozó oldalakon és blogokon többször olvastam már, hogy “internetes munka nőknek”, meg más hasonló megfogalmazást. Szerintem a nők mindazokat az internetes munkákat el tudják végezni, amit a férfiak. De éppen az előbb említett gyakorlat miatt indítottam én is külön oldalt azok az internetes munka ötletek számára, amelyeket elsősorban nőknek ajánlok. Ha olyan internetes munka érdekel, amely a nőknek jobban megfelel és szeretnél az angol nyelvű piacon megjelenni, de nem tökéletes az angol tudásod, klikkelj az Internetes munka nőknek kifejezésre. Az oldalon olyan internetes munka lehetőségéről lesz szó, amelyet elsősorban a nőknek ajánlok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...