2019. május 5., vasárnap

Online válasz: Nem kötelező a petyhűdt bőr


Petyhűdt bőr - a segítség online érkezik

A túl gyors fogyókúra leggyakoribb velejárója a petyhűdt bőr. „Csak” arról van szó, hogy a bőrünk nem tudta követni a testalak gyors változását. Megjelenésben pedig még a túl kövér testformától is csunyább a petyhűdt bőr. Akinek már volt ilyen problémája joggal teheti fel a kérdést:Mit lehet tenni a petyhűdt bőr ellen?
A legjobb az volna, ha a fogyókúra ütemezésénél vigyáznánk arra, hogy ilyesmire ne kerüljön sor, vagis fokozatos fogyást terveznénk. Persze, amikor mág megtörténik a baj, és a bőr a karoknál, hason, vagy a test más részén is lóg, petyhűdt, kár arról papolni, hogy mit kellett volna tenni azért, hogy erre ne kerüljön sor. Inkább nézük, hogy mi lehet a petyhűdt bőr megoldása.
A petyhűdt bőr leghatásosabb és legeredményesebb ellenszere, ha serkentjük a bőr vérellátását. Így a szervezet saját maga oldja meg a problémát. Ezt többféleképpen érhetjük el. Persze ilyenkor is kereshetünk valami drága csodaszert, kenőcsöt vagy krémet, gélt, vagy valami mást, ami azt igéri, hogy a petyhűdt bőrt percek alatt egy csapásra eltünteti. Ha még nem fizettél elég sokat „csodaszerekért”, megpróbálhatod, de én inkább azt ajánlom, keressél valamilyen természetes megoldást. Az egészséges természet közege nem nagyon szereti a „csodaszereket”.
A leghatásosabb orvosság a bőrmaszirozás. Három megoldást javaslok.
1.    Ha van elég pénzed, vegyél valamilyen drágább, vagy olcsóbb maszirozógépet és naponta legalább kétszer maszirozd át a petyhűdt bőrfelületet. De jobb volna, ha azokat a helyeket, ahol megereszkedett a bőr legalább napi 3-5 alkalommal masziroznád át. Az első eredmények 5-10 nap után várhatóak, mig az egészséges bőrfelület visszaállítására sokszor 30-60 napra is szükség van.
2.    Vegyél valamilyen egyszerű maszirozó eszközt. Ez lehet egy nem túl durva rövidebb szőrű ecset, egy fürdőkesztyű vagy durvább fürdőszivacs és az előbb ajánlott módon legalább naponta kétszer átmaszirozod a patyhüdt bőrfelületet. Minél nagyobb az ecset, annál kevesebb időre van szükséged a petyhűdt bőr kezeléséhez.
3.    Az emberi kéz a leghatásosabb szerszám. Mindenben. Itt is. Nincs szükséged semmi másra, csak arra, hogy naponta legalább kétszer alaposan átmaszirozod a petyhűdt bőr felüleletet. Ezt megteheted a petyhűdt bőr felületének nyomkodásával, a bőr paskolásával, vagy az újjbegyekkel való ütögetéssel is.
Én személy szerint megelőzném a petyhűdt bőr kialakulását. De ha már kialakult a harmadik javasolt módszert használnám. Ez a legolcsóbb és minden bizonnyal az egyik leghatásosabb is.


Hideg-meleg edzés
Az emberek évszázadokon át a hideg-meleg edzéssel igyekeztek megszüntetni a petyűdt bőrt, sőt ezzel harcoltak a kialakítása ellen is. A legegyszerübb megoldás a zuhanyozás, de aki megteheti, használhatja a finn szaunázást is. Nem mondom, hogy kellemes, de hogy megmozgatja a petyhűdt bőrfelülelet az biztos. Sőt ez mellett még a bőr alatti réteget, az izmokat is hasznos munkára serkenti, ami a fogyókúrában és az alakformálásban is segít. Persze csodát nem kell várni. Hetekre-hónapokra van szükség ahhoz, hogy a helytelen táplálkozással elhízott test miatt megnyúlt, majd a túlzottan gyors fogyás miatt petyhűdté vált bőr ismét visszakapja megfelelő formáját.
Kitartásra és rendszerességre van szükség. A hideg-meleg zuhanyozás a meleg napokon egyben felüdülést is jelent a testnek. Érdemes tehát kipróbálniu. De aki így akar harcolni a petyhűdt bőr ellen, annak kitartásra és rendszerességre lesz szüksége.
De van más lehetőség is. Egyszerű, gyors megoldás. https://onlinevilag.blogspot.com/p/dieta-program.html



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...