2019. május 13., hétfő

Reklámozz a vállalkozók helyett

Online vállalkozási ötlet idősebbeknek

Ági,Szívesen vennék részt ebben a munkában! "Reklámozz vállalkozók helyett " Sok éve keresek már adatrögzítő munkát, de sajnos amiben be kell fektetni azok is csalások! Többször kértem vissza a pénzem, mert munkát nem kaptam! Valahol ez is ilyen munkának számít nálam! Gondolom nekem ez nem kerül pénzbe, hogy elkezdjek dolgozni!
Kérlek válaszolj, hogy lehet elkezdeni? 
VÁLASZ: Mindenekelőtt köszönöm a kérdésedet. Annyit azért el kell mondanom, hogy ez nem egy olyan munka, hogy jelentkezel egy munkahelyre és azután dolgozol valaki másnak. Ez egy vállalkozási ötlet, amivel saját vállalkozást tudsz indítani. Természetesen ez azt jelenti, hogy a kereseteted csakis a munkád eredményétől függ. Sokak szerint ez hátrány, szerintem meg hatalmas előny. 
A vállalkozási ötlet megvalósításához nem kell senkinek semmit sem fizetned. Feltételezem, hogy internet csatlakozásod és számítógéped van. A legtöbb online vállalkozás hátránya, hogy aránylag hosszú egy induló vállalkozás bejáratási ideje. Erre az ötletre ez nem jellemző: 2-3 hét alatt piacra léphetsz.
Nem a legkönnyebb vállalkozási ötlet, de eredményes lehet. Nyugaton már több ilyen vállalkozás is működik. A vállalkozás lényege, hogy aki megteszi azt, amit más nem hajlandó megtenni, meg fog gazdagodni. Nos a vállalkozók nem nagyon szeretnek folyamatosan és rendszeresen reklámozni. Annak ellenére, hogy ez ma már egyszerű, gyorsan végezhető és olcsó. És annak ellenére, hogy hathatós marketing támogatás nélkül az Internet minden előnye ellenére nincs eredményes vállalkozás. Nos mivel ők nem szeretnek reklámozni, te azt átvállalhatod tőlük. 
Mi, amikor nemzetközi reklámcéget működtetünk egyszerű naponta megjelenő 600-850 karakteres reklámért a magyarországi kisvállalkozókkal 30.000 forint + ÁFA értékben kötöttünk szerződést. Nekünk akkor csak egy reklámfelüleltünk volt, de abban eredményesen tudtunk reklámozni. A munka lényege az volt, hogy telefonos egyeztetés után körbejártuk a kisvállalkozókat és megkötöttük a szerződéseket. A megegyezés értelmében azonnal fizettek (Volt olyan szomorú tapasztalatunk, hogy az egyik vállalkozó a lefutott reklámért utánna nem volt hajlandó fizetni. Valószínűleg ezért alakult ki más médiáknál is az a szokás, hogy a reklámért előre fizetnek). Egy napon általában 5-8 tárgyalást folytattunk le és 65-70 százalékos eredményességgel dolgoztunk. Ha hasonlóan eredményes leszel, akkor 2-4 nap alatt lesz elegendő szerződésed egy hónapi munkára.
A munka második része az volt, hogy igyekeztünk minél eredményesebben reklámozni. A feladott hirdetéseket dokumentálni kell és az így készített elszámolást mindig át kell adni a megrendelőnek. Ez a bizalomépítés alapja.
Neked számtalan reklámozási felületed van. A legjobb az Internetes hirdetők és közösségi médiák felületeit használni. A közösségi médiák használata pénzbe kerül, de jobban meg tudod célozni a célközönséget. Ez mellett lehet egy saját blogod, vagy honlapod, ahol bónuszként megjeleníted a hirdetéseket. Egyébként ez a munka beindításához erre az internetes felületre szükséged is lesz.
Ennyit röviden. A részletes leírást 1-2 napon belül küldöm az általad megadott e-mailre. Addig is ajálnhatom, hogy nézd meg a blog más munkalehetőségeit is.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...