2019. május 28., kedd

Semmit sem tudok csinálni! Hogyan indítsak online vállalkozást?

Ha nem hiszel a tudásodban, indíts online vállalkozást

Online vállalkozás abból, hogy elmondod a véleményed

Károly, 62 éves: Szeretnék online vállalkozást indítani. Nem csak azért gondolkodok online vállalkozásban, mert az gyorsan és könnyen indítható pénz nélkül is, és nincs kockázata. Azért is az online vállalkozást választotam, mert úgy érzem, semmit sem tudok csinálni. De egy kis pénzre szükségem volna. Egyébként is naponta több órát fenn vagyok az Interneten. Sokszor úgy érzem, haszontalan dolgokat csinálok. Ez az idő hasznosabb lenne ha a saját online vállalkozásommal foglalkoznék. De milyen online vállalkozást indítsak, ha semmit sem tudok?

Mathias, 22: A középiskola után kivándoroltam külföldre. Az egyetemet is távhallgatóként fejeztem be. De itt az egyetemi diplomámmal nem tudnák elhelyezkedni. Egy vendéglőben dolgozom. Sokat. És sokat is keresek, de ez nekem nem elég. Szeretném, ha a közösség is elismerne. Tudnák valami olyat csinálni, ami ismerté tenné a nevem. Arra gondoltam, csinálok egy online vállalkozást. Azt könnyen meg tudnám csinálni a munkám mellett. És ha az online vállalkozásom sikeres lenne, nem csak hogy keresnék egy kicsit vele, hanem ismert is lehetnék. De mivel foglalkozzak, ha semmi olyan tudásom nincs, amivel online vállalkozást lehetne indítani?

VÁLASZ: Egyre több tipusú online vállalkozás alakul  ki, Ma már szinte mindennel lehet foglalkozni ezekben a vállalkozásokban. Minden tudás, információ megtalálhatja azt, aki éppen ezt a tudást, információt keresi. Tulajdonképpen éppen ebben rejlik az online vállalkozás sikere, vagy bukásának oka. Ha az online vállalkozás össze tudja kapcsolni az információt és azt aki ezt az információt keresi, az online vállalkozás sikeres lesz. Elenekző esetben a legjobb online vállalkozás is bukásra van itélve.

Károly, azt mondod, semmit sem tudsz. Egy több mint 60 éves emberről ezt nehéz elhinni. Ott van az a rengeteg élettapasztalat és az a tudás, ami a több évtizedes munkádhoz kellett. Rendszerezned kellene a tudásodat és a tapasztalatodat. Biztosan találhatsz valamit, amivel el tudsz indulni. De ha félsz azzal a tudással online vállalkozást indítani, mert esetleg úgy érzed, hogy egy olyan témával foglalkozó online vállalkozás nem talál majd potenciális vásárlóra, vagy nem tudsz mit eladni, van egy másik lehetőség. Építsd az online vállalkozásodat arra, hogy elmondod a véleményedet. De az online vállalkozási ötlet lényege az, hogy a tudást nem is te, hanem azok adják, akik meglátogatják, olvassák a blogodat. Erről az ötletről részletesebben az idősebbeknek ajánlot online vállalkozási ötletek között olvashatsz. Lattints az "Online vállalkozási ötletek idősebbeknek" oldalra. Klikkélj IDE:

Mathias, te ideális helyzetben vagy. Az emberek egyre többet utaznak. És az is egyre gyakoribb, hogy az emberek szeretnének egy kicsitvel többet tudni, még indulás előtt, arról a helyről, ahova indulnak. Vagy éppen ahhoz kellenek nekik az információk, hogy kiválasztják azt a helyet, ahova utaznak. Használd ki a poziciódat és ezt a lehetőséget és indíts online vállalkozást. Ha több információra van szükséged, keresd fel az Online vűllalkozási ötletek túl fiataloknak oldalt. Kattints az "Online vállalkozási ötletek túl fiataloknak" szövegre.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...