2019. május 20., hétfő

Online vállalkozási ötletek túl fiataloknak

A holnap online vállalkozási ötletei

Ha online két év mulva vállalkozó akarsz lenni, már most keresd az ötleteket

Yvet, 15 éves: A sulival nincs gondom. Befejeztem az általánost és a gimiben is a jobbak között vagyok az osztáéyban. Úgy tervezem, hogy valami menő szakmát tanulok ki az egyetemen. Mondjuk mérnök leszek, orvos, vagy valami eféle. Olyan szakmát akarok választani, amivel bárhol a világban érvényesülni tudok. De nem ez szerint szeretnék élni. Szabad akarok lenni. Azt akarom, hogy akkor dolgozzak és annyit, amennyit szeretnék és hogy mégis lehetőségem legyen sokat keresni. Úgy tudom, az online vállalkozások valami ilyenek. Tud valami jó vállalkozási ötletet ajánlani?
Péter, 17: Egy haverommal azt tervezzük, hogy valami online vállalkozásba fogunk, mert nincs sok pénzünk a vállalkozás beindítására és kocáztatni se szeretnénk. Egy éve gyüjtjük a vállalkozási ötleteket. Több ilyen könyvet vásároltunk. Mindegyik ajánlatot kielemezzük, azután kijelüljük azt, ami nekünk megfelelne. Az Interneten is rendszerint szétnézünk és amilyen ötletet találunk és úgy gondoljuk, érdemes lehet számításba venni, azt kinyomtatjuk, azután megvitatjuk. Azt tapasztaltuk, minden online vállalkozási ötletet ajánló azt mondja, legyünk fordítók, indítsunk blogot, meg eféle. Vannak azok a hirdetsére kattintgató ajánlatok is, de nem hiszem, hogy azokból valaha is lesz komoly vállalkozás. Azt is láttuk, hogy a legtöbb javasolt válalkozás idősebbeknek szóll. Van-e valami olyan, amit már most lehet ajánlani olyanoknak, amilyenek mi vagyunk. Valami olyan online vállalkozást keresünk, amit most elkezdhetünk előkészíteni és majd 2-3 év mulva, amikor már mi is indulni tudunk, akkor lesz nagy durranás?
VÁLASZ: Egyre több fiatal kezd el azon gondolkozni, hogy vállalkozóként él majd. És mivel az online vállalkozások beindítása igényli a legkevesebb pénzt és a legkisebb kockázattal járnak, érthető, hogy ezek a fiatalok az online vállalkozások felé fordultak. Az természetes, hogy a kérdéssel foglalkozó ötletadók elsősorban olyan ötleteket javasolnak, amelyek már befutottak, amelyeket biztosan eredményesen lehet majd beindítani. Az is termésuetes, hogy a kegtöbb ilyen ötlet azoknak szóll, akik már mást indulnak, hisz az ilyen vállalkozások már ismertek.
De persze az online vállalkozási ötletek nem csak ebből állnak. A gazdasági változásokat figyelemmel kisérve és a jövőben várható, de már most látható problémák megoldásának keresésével több olyan online vállalkozási ötlet is van, amellyel majd 2-3 év mulva lesz érdemes indítani. Persze ezeket az online vállalkozási ötleteket már most elő lehet készíteni, mivel az online vállalkozásokra is jellemző az, ami a klasszikus vállalkozásokra: Minél jobban előkészítik a vállalkozást és annak indítását, annál kevesebb problémával kell majd megküzdeni és annál eredményesebben lehet majd dolgozni.
Ezek az úgynevezett "Túl fiataloknak ajálnható online vállalkozási ötletek" azoknak szóllnak, akik már most szeretnének valami olyan vállalkozásban gondolkodni, amely majd 2-3 év múlva lesz "nagy durranás". Az "Online vállalkozási ötletek túl fiataloknak" című hírlevél ilyen vállalkozási ötleteket mutatnak be. Nem csak a vállalkozás leírását tartalmazza, hanem választ ad arra a kérdésre is, hogy a vállalkozáshoz milyen tudásra, felszerelésre és kompetenciára van szükség. Bemutatja a vállalkozás indításának módját lépésről lépésre. És arról is beszél, milyen hasonló vállalkozások vannak, vagy lesznek, miben érdemes még gondolkodni. A hírlevél egy hónapra 2000 forintba kerül. Ez lehet, hogy soknak tűnik, de gondold csak el: Ez négy jobb újság ára. Ezért a pénzért 4 e-mailt kapsz, összesen 12 olyan online vállalkozási ötlettel, amellyel a most 14-18 éves generáció tud néhány év mulva online vállalkozást indítani. De ezeket a vállalkozásokat már most megkezdhetik előkészíteni.
Nézd meg részletesebben ITT: https://onlinevilag.blogspot.com/p/online-vllalkoysi-0tletek-t.html
Ha meg szeretnéd rendelni az "Online vállalkozási ötletek túl fiataloknak" című hírlevelet, azt megteheted, ha az árát elküldöd a címemre: (Beer Miksa, 24300 Backa Topola, Baranjska 19, Szerbia) és egyben elküldöd az e-mailedet is, amelyre a hírlevelet várod. Ha kérdésed van, írd meg a miksa.beer@gmail.com e-mailine vállalkozási ötletek megvalósításával kapcsolatos információkat hírlevélben rendelhetitek meg. Az online vállalkozási ötleteket ajánló oldalak:
https://onlinevilag.blogspot.com/p/online-vallalkozasi-otletek-noknek.html
https://onlinevilag.blogspot.com/p/inline-vallalkozasi-otletek-idosebbeknek.html




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...