2019. december 17., kedd

A leggyorsabban jövedelmet termelő online vállalkozás


Egyedi termékek értékesítése

A leggyorsabban jövedelmet hozó vállalkozástipus a termékek értékesítése. Ezek közül is azok a fizikai termékek értékesítése ad leggyorsabban jövedelmet, amelyek valós és égető igény azonnali kielégítését teszik lehetővé. Gondold csak el, megkérdezed-e egyáltalán, hogy mennyi a fájdalomcsillapító ára, amikor annyira fáj a fogad, hogy már két napja se enni, se aludni nem tudtál. Persze nem csak a fájdalomcsillapítóval van így. Nagyon sok olyan probléma van, amelynek kielégítésére az emberek széles tömegének sürgősen szüksége van.
Keress ilyen problémát, indíts webshopot a probléma megoldását jelentő termékre és máris biztos jövedelemforrást jelentő vállalkozásod lesz. De ehhez pénzre is szükséged van, hisz bizonyos mennyiséget fel kell vásárolnod ebből a termékből a nagykereskedőktől. A nagykereskedők pedig nem kínálják daranszámra a terméket. Lehet, hogy több százat, vagy ezret kell megvásárolnod, amihez már raktárkészletre, esetleg szállítóeszközre is szükséged lesz.
A másik probléma az ilyen webshoppal,  hogy a fizikai termékek, és itt azokról van szó, nem értékesíthetőek online. Csomagolni, postázni kell, ami mind-mind plusz munkát, pénzt és helyhezkötöttséget jelent.
De van olyan lehetőség is, hogy az online vállalkozás fizikai termék értékesítésével foglalkozzon. Az áthidaló megoldás a dropshipping. Keress az interneten olyan dropshipping partnert, aki az adott termékkel foglalkozik. Köss vele szerződést és kezd el a munkát. Te hirdetéseket adsz fel, posztokat írsz, amelyben a saját webshopodat hirdeted, ami ugye dropshipping szerződésben áll egy tényleges, fizikai termékeket értékesítő nagykereskedéssel. A befutott megrendeléseket továbbítod neki. Ezután ő végzi el a termék postázását, küldését, a vevők észrevételeinek kezelését.
Van olyan dropshipping cég, amely azt kéri, hogy a megrendelések közvetlenül hozzá fussonak be. Én ezt nem ajánlom, mert akkor semmilyen ellenőrzésed sem marad a termékek eladásával kapcsolatban. Sőt a vevők címe alapján sem te, hanem a dropshipping cég épít listát, ami a további eladások és ismételt eladások szempontjából fontos lehet.
A legtöbb dropshipping kapcsolat esetén akkor sem tudod megakadályozni, hogy a partnered a te hírverésed alapján vásárlói listát építsen, ha a megrendelések közvetlenül hottád futnak be, hisz postázás miatt a megrendelő címeit át kell adnod neki. De ha becsületes partneri viszonyról van szó, ez nem is okoz gondot.
A végén csak meg szeretném jegyezni, hogy a világban van olyan dropshipping cég is, amely még a terméket is úgy küldi ki, hogy feladóként téged tüntet fel, tehát az újravásárlási és utánvásárlási megrendelések is hozzád futnak majd be. Hogy a vevői panaszok ne téged terheljenek, hanem ezzel az foglalkozzon, aki a rendszer adottságai alapján meg is tudja azokat oldani, tehát a dropshipping cég, egyes ilyen cégek a panaszkezeléshez külön telefonszámot adnak meg és ez a telefonszám a droppshipping cég callközpontjának száma, tehát a panaszos telefonhívások hozzá futnak be.
Végül csak annyit, hogy ez a vállalkozási lehetőség nem azt jelenti, hogy csak megnyitod a webshopodat, szerződést kötsz egy megfelelő dropshipping céggel, azután csak hátradőlsz és már dőll is be  apénz. Ez a munka gyorsan termel jövedelmet és az ilyen vállalkozás aránylag nagy jövedelmet is tud termelni. De folyamatosan dolgoznod kell:
Megfellő posztokat kell írnod, feltenni az internetre és népszerűsíteni a webshopodat,
Foglalkoznod kell a vevőkkel, kapcsolatba lépni velük, érdeklődni, hogy elégedettek-e, ajánlatot adni nekik, más termékek vásárlására,
Űjabb és űjabb probkémákat kell felkutatni, hogy újabb termékekkel bővítsd a választékod és növeld a jövedelmet alapját.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...