2019. december 24., kedd

Online vállalkozási ötlet

Pénz nélkül indítható pénzt termelő online vállalkozások

A legtöbb online vállalkozást szinte mindenki elkezdheti. Mégis vannak olyan vállalkozások, amelyek munkamódszere, tartalma, vagy célközönsége közelebb van a nőkhöz, vagy amit az idősebbeknek lehet inkább ajánlani. Azután itt vannak azok a vállalkozások, amelyekkel azok a fiataloknak is érdemes foglalkozni, akik még nem indíthatnak vállalkozást, de már most ideje elkezdeniük azon gondolkozni, hogy ha jogilag is lehetőségük lesz vállalkozást indítani, mivel fognak majd foglalkozni. És nem csak gondolkozni kell, hanem lassan fel is kell készülni a vállalkozás indításának időszakára. 
A következő vállalkozási forma mindezek a célcsoportok számára ajálnható: nők, idősebbek, túl fiatalok.

Szolgáltatások

Az online vállalkozások között ez az egyik sokak által ajánlott vállalkozási forma. Mivel szolgáltatásról van szó, nincs szükséged kész termékekre, infotermékre, sőt semmilyen bonyolult rendszerre sem. Igazi online munkalehetőség: Pénz nélkül kezdheted és bármikor bárhonnan végezhető. Ha megvan a szolgáltatáshoz szükséges ismereted, azonnal kezdheted  a munkát.
A valós világban is ez a legkedveltebb vállalkozástipus, mivel a legkisebb beruházással működik. Nincs szükség nyersanyagra a termeléshez, csupán minimális termelési költségek vannak és így a nyereség aránylag magas. Fontos szempont az is, hogy sok esetben vállalkozás megnyitása nélkül is folytatható. (Mondjuk a korrepetálás, bezegápolás, újságírás is ilyen. Más online vállalkozási ötletek esetében azért ezzel kapcsolatban nézz utánna a jogi előírásoknak)
Ezek a vállalkozási ötletekhez tartozó vállalkozásokra viszont jellemző, hogy ahhoz, hogy eredményt adjanak aránylag hosszú felfutási időre van szükség. Legalább 90 nap következetesen minden nap dolgoznod kell majd a vállalkozásod népszerűsítésén.  Ez még inkább jellemző az ebbe a csoportba tartozó internetes vállalkozásokra. Bár azért azt el kell mondani, hogy az ebbe a csoportba tartozó vállalkozásoknál a tényleges eredményt csak kitartó és jó marketing munka után várhatjuk, de tény, hogy noha azért kisebb mértékben már akár at első naptól fogva eredményezhetnek jövedelmet.
Itt elsősorban az internettel kapcsolatos szolgáltatásokról van szó. A vásárlóid szinte kizárólag vállalkozások lesznek, ami azt jelenti, hogy a megrendelést a vállalatoknál szokásos lassúb döntéshozatali és megrendelési folyamat előzi meg. A szolgáltatások tipusát két csoportra oszthatjuk. Vannak az egyszeri és kevesebb időbeli kötöttséget jelentő munkák, de ezekre minden esetben külön megrendelés kell. És vannak a folyamatos tevékenységet jelentő munkák.
·         Egyszeri munkák: honlapépítés, honlapellenőrzés (SEO), linkhálózat építés, direkt marketing levél írása és kiküldése, vállalkozás arculatépítése, fordítás, logokészítés, fejlécek készítése, fényképek, rajzok, videó és audió anyagok készítése...
·         Folyamatos munka: Facebook és más közösségi oldal karbantartása, honlapkarbantartás, ügyfélgondozás, De ide sorolhatók a korrepetálás, adatok elemzése, beszámolók és más anyagok írása is.
·         És vannak olyan munkák, amelyek többnyire egyszeriek, de az is megtörténhet, hogy a megrendelődtől folyamatos munkára kapsz megbízást: posztok írása és megjelentetése, hirdetések megjelentetése, marketing akciók szervezése, hideghívások intézése..
.
Ezek a munkák előnye: nem szükséges hozzá hosszas előkészítés, pénz az indításhoz, csapat és felszerelés sem.
Hátránya: a megrendelőid sokszor vállalkozások lesznek (a magánemberek könnyebben határoznak a vásárlás mellett és a munka megfizetése is egyszerűbb),. Hátrány az is, hogy a munka csak akkor lesz igazán eredményes, ha megfelelő ismertséget építesz ki magadnak és állandóan dolgozol a vállalkozásod reklámozásán. Igaz, ezt a feladatot csökkentheted, ha a potenciális partnerekkel közvetlen kapcsolatba lépsz, akár e-mailen keresztül is.

Szeretném a figyelmedbe ajánlani azokat a pénz nélkül elkezdhető online vállalkozási ötleteket is, amelyeket a következő oldalakon találhatsz:

Online vállalkozási ötletek nőknek: https://onlinevilag.blogspot.com/p/online-vallalkozasi-otletek-noknek.html
Online vállalkozási ötletek túl fiataloknak: https://onlinevilag.blogspot.com/p/online-vllalkoysi-0tletek-t.html
Szatup online vállalkozási ötleteket keresel: Nézd meg itt: https://onlinevilag.blogspot.com/p/online-vllalkoysi-0tletek-t.html
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...