2019. december 13., péntek

Mit értékesíts, ha sikeres akarsz lenni?


Az Online vállalkozások fajtáiról - részletesebben

Ha olyan vállalkozási ötletet keresel, amelyikkel online vállalkozó lehetsz és munkádat teljesen autómatizálni tudod, először mindenképpen meg kell ismerned az online vállalkozások fajtáit. Ezek teljesen automatizálható, pénz nélkül indítható vállalkozások, amelybe cégek csakúgy belefoghatnak, mint magánszemélyek. A munkához nincs szükség műhelyekre, gyárcsarnokokra, irodákra. Nincs szükség drága gépekre, felszerelésre. Csak egy számítástechnikai eszköz (számítógép, tablet, vagy okostelefon) és internetes kapcsolat szükséges hozzá. Ha felépítetted az online vállalkozásodat bárhol és bármikor dolgozhatsz. Kétségtelenül ezek a jövő vállalkozásai.

·         Szolgáltatások

A valós világban ez a legkedveltebb vállalkozás tipus, mivel a legkisebb beruházással működik. Nincs szükség nyersanyagra a termeléshez és később is csupán minimális termelési költségek vannak és így a nyereség aránylag magas. Fontos szempont az is, hogy sok esetben vállalat megnyitása nélkül is folytatható.
Ezek a vállalkozási ötletekhez tartozó vállalkozásokra viszont jellemző, hogy ahhoz, hogy eredményt adjanak aránylag hosszú felfutási időre van szükség. Legalább 90 nap következetesen minden nap dolgoznod kell majd a vállalkozásod népszerűsítésén.
Ezek a kedvező tulajdonságok az Internet világában is jellemző azokra a vállalkozásokra, amelyek ebbe a csoportba tartoznak. Részletesebb ismertetőt ezek a vállalkozások előnyeiről és hátrányairól a „Vállalkozási ötletek túl fiataloknak” oldalon olvashatsz. Természetesen ez a vállalkozástipus nem csak a túl fiataloknak, hanem a vállalkozási ötleteket kereső nőknek és az idősebb generáció tagjainak is megfelel. Nézd meg a vállalkozástipus előnyeit és hátrányait is. Kattints a „VÁLLALKOZÁSIÖTLETEK” szövegre.

·         Termékértékesítés (digitális és fizikai termékek - dropshipping)

A leggyorsabban jövedelmet adó vállalkozások ebbe a csoportba tartoznak. Ha pontosan felmérted a célcsoportodat és találtál olyan égető problémát, amelynek megoldásáért a célcsoport tagjai hajlandók fizetni, a vállalkozásod szinte az első naptól kezdve jövedelmező lehet. A vevők szeretnek olyan dolgokat vásárolni, amivel dicsekedhetnek. Ez a digitalis termékek esetében hátrányt jelent. Mivel a digitalis termékek értékesítése a legkedvezőbb online vállalkozási forma, érdemes azon gondolkodni, hogy hogyan tudod ezeket a termékeket fizikai formába is öltöztetni. E-könyv esetében megoldás lehet, ha CD-n, pendrájvon vagy más adathordozón árulod, vagy ilyen formában postán is megküldöd a vevőnek. Tanulmány esetében küldhetsz neki egy kinyomtatott példányt, szoftver esetében egy kinyomtatott feladatlistát. Ezzel azt is leered, hogy a vevő magadja a postai címét is, ami később kapcsolattartásra jól jöhet majd.
Ezek az online vállalkozási ötletek részletesebb értékeléséről, előnyeiről és hátrányairól az online vállalkozási ötletek nőknek című oldalon olvashatsz. Ha online vállalkozó akarsz lenni, nem hagyhatod ki a részletesebb ismertetőt, nézd meg tehát a online vállalkozási ötlet nőknek című oldalt. Annál is imkább, mert ezek az online vállalkozási formák nem csak nőknek kedvezőek. Kattints az “ONLINE VÁLLALKOZÁSI ÖTLET NŐKNEK” szövegre.

·         Infotermékekgyártása

Azok az emberek között, akik online vállalkozást szeretnének folytatni, kétségtelenül ez a legnépszerűbb vállalkozási forma. Saját maguk létrehoznak valamilyen digitalis terméket, amelyeket azután árulhatnak az interneten. Annak ellenére, hogy az egyik legnépszerűbb online vállalkozási fajtáról van szó, ez az egyik legnehezebb online vállalkozási forma. Megfelelő előtudással, tapasztalattal érdemes belevágni. De azért arra is van lehetőség, hogy a legfiatalabbak is megtalálják a számításukat az ebbe a csoportba tartozó online vállalkozások esetében.
Az ebbe a csoportba tartozó vállalkozások részletes ismertetőjét az “Online vállalkozási ötletek idősebbeknek” oldalon találhatod. Kattints tehát az “ONLINE VÁLLALKOZÁSI ÖTLETEK IDŐSEBBEKNEK” szövegre.

·         Oktatás

Az oktatás mindig is olyan vállalkozás volt, amelyet vállalat alapítása nélkül is végezhettek az emberek. Gondolj csak bele, hány egyetemista, vagy középiskolás szerzett egy kis jövedelmet tanulási költségei fedezésére azzal, hogy tanulókat korrepetált. Ez a vállalkozási ötlet olyan idős, amilyen régen oktatási rendszer van.
Az Internet új lehetőséget teremt a távoktatás számára. A távoktatás előnye, közel egy évszázados multja során az volt, hogy az előadó akkor dolgozott, amikor akart, valamint hogy egyszer dolgozott és azután ez az egyszeri munkájának termését, az oktatási anyagot annyiszor adta el, ahányszor csak akarta. Hátránya viszont az volt, hogy csak egy írott tudásanyagot adott, nem volt azonnali közvetlen kapcsolat a tanuló és a korrepetitor között. Ez a kapcsolathiány még akkor is megmaradt, amikor már az oktatási anyagot az oktató hanglemez, vagy magnószalag, esetleg magnókazetta, vagy később videófilm formájában készítette el. Az Internet megszüntette a távoktatásnak ezt a hátrányát.
Az ebbe a csoportba tartozó vállalkozások részletes ismertetőjét az “Online vállalkozási ötletek idősebbeknek” oldalon találhatod. Kattints tehát az “ONLINE VÁLLALKOZÁSI ÖTLETEK IDŐSEBBEKNEK” szövegre.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...