2019. december 8., vasárnap

Hogyan lehet pénzt keresni az Interneten?


Online vállalkozási ötletek

Sokan kérdezték már, hogy valóban lehet-e az Interneten pénzt keresni. Igen, valóban lehet pénzt keresni. 
De tudni kel azt, hogy az Internet szerszám, nem pedig egy olyan csodavessző, amivel márol holnapra mindenki milliomos lehet. Számtalan Internetes munkalehetőség van. Ezek közül néhányat én azért nem ajánlok, mert rendkivül kicsi jövedelmet biztosítanak hosszú befektetett idő és hatalmas munka ellenértékeként. Ilyen például a reklámok nézegetése, kattingatos munkák és néhány más Internetes lehetőség. 
Ajánlom, hogy mielőtt belevágnál egy reklámokra kattintgató munkába, számold ki, hogy hány kattintásra volna szükséged ahhoz, hogy összejöjjön egy alapvető Kelet-Európai fizetésnek megfelelő összeg (500-800 dollár)? Vagy hány napot kellene reklámokat nézegetni a napi 20-30 dolláros napi jövedelemért? Természetesen mindenki belátása szerint cselekszik, úgy, ahogy jónak látja. De az én ajánlatom az, hogy inkább keres más lehetőséget.
Szerencsére ezek mellett számtalan olyan vállalkozási ötlet van, amely lehetőséget biztosít arra, hogy az Interneten dolgozva keress pénzt. Az Internetes munka nagy előnye, hogy ezek, kevés kivétellel mind olyan vállalkozások, amelyeket szinte befektetés nélkül elkezdhetsz. Töbnyire csak egy számítógép, tablet vagy okostelefon és internetes kapcsolat szükséges hozzá.
Nincs szükséged termelési helyiségekre sem. Mindez a vállalkozás beindítását is megkönnyíti. Dolgozhatsz bármikor és bárhol. Ez már nem az annyira vágyott „otthonról végezhető munka” kategóriája, hanem attól is jobb lehetőség.
A legtöbbször felsorolt ilyen munkák a szabadúszó és az internetes szakmunkák sorába tartozik. Ilyen a fordító, grafikai tervező, internetes értékesítő, honlapkészítő, közösségi médiaoldal karbantartó, internetes marketinges, keresőoptimalizáló, bloger, YouTube műsorkészítő és egy sor hasonló munka. Ezekkel a munkákkal kétségtelenül lehet keresni. Egyesek sokat is tudnak keresni az ilyen munkákkal. Ami ezek a munkalehetőségek hiányossága, hogy sokan szeretnének ilyen tevékenységekkel foglalkozni és már hosszabb ideje az a helyzet, hogy egyre többen kinálják a munkájukat, miközben a munkalehetőségek száma alig növekszik, vagy akár egyes tevékenységeknél lassan még meg is szűnik. 
Szerencsére az Interneten egyre több olyan munkalehetőség van, ahol a munkaerőkereslet növekedőben van, vagy a munkatipus éppen kialakulóban van. Már most több mint száz ilyen online vállalkozási ötlet szerepel a listán, nem számítva a korábban már említett szabadúszó és internetes szakmai munkákat. Azt nem tudhatom, hogy neked megfelel-e valamelyik, vagy éppenséggel melyik felel meg. De könnyebb lehet számodra a választás, ha elolvasod a könyvet. (Ingyenes információ itt: miksa.beer@gmail.com)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, segíts nekem. Érdakal a véleményed. Írd ide (Köszönöm):

Niche online vállalkozási ötletek

 Hogyan keressek niche vállalkozási ötleteket?   Amy, 16: Még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy vállalkozást indítsak. Ezért inkább azokat a...